Transferul de trupe/Cadou se dezactiveaza.

 • Dragi Ahai,


  O schimbare majoră vine în Tentlan: Pe data de 13 septembrie, ora 00:59 , transferul / cadou de trupe va fi permanent dezactivat pentru toată lumea.În schimb, Tambo va continua să fie disponibil pentru cooperare ofensivă și defensivă , la fel cum funcționează în prezent în serverul internațional de pace Edzna (transferul intre satele peronale va functiona).La data precizata, schimbarea va intra live în toate limbile,tarile și serverele simultan, inclusiv serverele internaționale și serverul de război.


  Vă îndemnăm să faceți pregătirile necesare înainte de această dată.Vă rugăm să constientizati că după schimbare nu veți putea să transferați sau să trimiteți trupe înapoi unui jucator și dacă transferați niște soldați pe data de 12, jucatorul respectiv nu va mai putea să le transfere înapoi pe data de13.Așadar, vă rugăm să vă asigurați că trupele ce nu va apartin sa le trimiteti inapoi proprietarilor lor inainte ca transferul de trupe sa fie blocat.


  Reține că nereturnare trupelor care nu sunt ale tale înainte de data de 13 , se va pedepsii cel mai probabil cu o suspendare permanenta a contului tau pentru incalcarea regulii de Pushing (deoarece nu va mai fi posibilă returnarea acestor trupe).


  Suntem constienti ca aceasta schimbare nu va fii apreciata de toata lumea,insa credem cu tarie ca pe termen lung jocul va devenii mai placut si mai corect pentru toti jucatorii Tentlan. Speram sa dati o sansa acestei schimbari si poate chiar sa o apreciati. Iar noi, vom continua sa imbunatatim Tentlan si sa gasim solutiile cele mai potrivite pentru toti jucatorii.  Echipa Tentlan!