Server International Pro Barbari ''Nakumal'' din 16 Octombrie!

 • Salut Ahai,


  De data aceasta va aducem ceva nou: In noul server Pro Barbari - Nakumal , ce apare pe 16 Octombrie ,ora 18 satele de barbari pe care le cunoasteti si le apreciati vor fii complet schimbate in sensul ca vor fii generate procedural, nu vor mai avea aceleasi armate sau resurse pentru fiecare nivel.


  Ce este asta?


  Nakumal va fi un nou server special în care fiecare sat nou barbar pe care îl spionați și / sau atacați va fi regenerat aleator și diferit unul de celălalt;nu atât de aleatoriu încât puteți găsi ceva iesit din comun ca un milion de Ek Chuah sau 2 unitati de Cacao, insa suficient incat două sate barbare sa nu fie la fel, cu o mulțime de varietate în armate și cantitatea de resurse pentru jucători de toate nivelurile.


  Care e ideea?


  După cum știu jucătorii experimentați, odată ce ați stăpânit satele barbare actuale, există puțină varietate sau strategie;aveți un anumit set de unități pe care știți că vă oferă cea mai bună răscumpărare pentru un anumit nivel al unui sat barbar și trebuie doar să continuați să atacați în acest fel.Pe noul server Nakumal, fiecare sat barbar fiind nou și diferit de restul, devine un joc despre găsirea satelor barbare cu cea mai bună răscumpărare pentru cel mai mic număr de pierderi și care se va schimba în mod constant.Unele sate barbare pot avea armate mari și puține resurse, unele pot avea mai puține unități, dar mai mult pentru a prada, unele pot chiar să găzduiască Nahuali și Luptatori Amazon pentru a-i atasa trupelor tale, dacă ești norocos să le găsești.


  Pe scurt, este vorba de o nouă provocare și de o nouă oportunitate: cei mai buni jucători vor găsi că dacă își vor păstra ochii deschiși, cu strategia potrivită și vor alege cu grijă satele barbare, vor crește.. și vor crește mai repede.


  In plus ,fata de noile sate de barbari pe Nakumal, mai beneficiati si de:


  • Sever la viteza 4X: cercetati,constuiti,recrutati si va deplasati de 4 ori mai repede fata de modul uzual.
  • Protectia fata de jucatori mai puternici se va activa la diferenta de 2X, fata de 10X in modul uzual.
  • Toate orașele invinse, indiferent de scor,obtin protecție post-atac de 12 ore fata de cel mai puternic adversar (spre deosebire de aplicarea regulii atunci când apărătorul are un scor de 75% sau mai puțin decat atacatorul).
  • Atacuri la barbari la fiecare 12 ore (nu la 24 ore in mod uzual)
  • Costurile de consum al porumbului reduse, ca sa va puteti deplasa la distante mai mari fara a avea un consum foarte mare de porumb.


  Nakumal isi va deschide portile pentru absolut toti jucatorii , din toate tarile si toate limbile in 16 Octombrie la ora 18:00!


  Va rugam sa dati o sansa severului Nakumal cand va pornii si spuneti-ne cum vi se pare ! Suntem incantati sa aducem ceva nou in joc.. din nou , si credem ca nu veti fii dezamagiti ;)


  Mult noroc si distractie placuta tuturor !  Echipa voastra Tentlan !