Nou server Defensiv, Sayil ! Din 14 Decembrie !

 • Dragă Ahau !  O nouă șansă pentru cucerirea pașnică sosește în Tentlan: Joi 14 decembrie 17:00 noul server internațional de pace Sayil va începe! Serverele de pace oferă mai multă protecție, mai puține atacuri, recuperare completă după bătălii, viteză sporită și multe altele, facilitând astfel supraviețuirea și prosperitatea. Vei avea totuși nevoie să fii un strateg bun pentru a te ridica in top 8) Lista completă a caracteristicilor o ai afisată mai jos:


  - Server de viteză X4, constructie, cercetare, recrutare și călătorie de 4X fata de viteza obișnuită.


  - Protecția fata de jucătorii mai puternici se va activa la depasirea de 2x sau mai mult a punctajului (în loc de 10x obișnuit).


  - Atunci când un adversar mai puternic decât tine învinge orașul tău, orașul respectiv va fi întotdeauna protejat timp de 12 ore de acest adversar (spre deosebire de aplicarea doar atunci când diferența de scor este de 25% sau mai mare).


  - Rata de supraviețuire 100%, toate unitățile înfrânte în luptă vor supraviețui și vor fi trimise la Templul Itzamna în toate cazurile (spre deosebire de rata obișnuită de supraviețuire de 8-15%).


  - Clădirile și cercetările vor acorda de două ori valoarea obișnuită a punctelor.


  - Evenimentul Cristalele Bacab aflat deja în desfășurare se va aplica si acestui server de la început.


  Sayil sosește joia viitoare, în aproximativ 5 zile de la data acestui post, la ora 17:00. Mult noroc tuturor! Sperăm că vă veți bucura de ceea ce veți găsi. Ca întotdeauna, nu ezita să ne spui ce crezi ! Sa auzim de bine !


  Echipa ta Tentlan :)