Urmeaza! Update Februarie 2018

 • Salut Ahai!  Am ascultat de sugestiile și plângerile voastre de data aceasta și am făcut o serie de schimbări și îmbunătățiri cu care credem că vom rezolva unele probleme și ca, în cele din urmă, vor face Tentlan puțin mai apreciat de catre voi. :) Iata ce urmeaza:  ◘ [Imbunatatire] Rata de reimprospatare a satelor barbare a crescut în mod substanțial.Satele barbare de toate nivelele se vor regenera acum și se vor reapărea mult mai frecvent în timpul zilei.


  ◘ [Imbunatatire] Acum este posibil să iti muți orașul (cu elementele Codex) chiar și atunci când esti atacat.Acest lucru înseamnă că alți jucători nu te mai pot împiedica să iti muți orașele oricând doresti și, de asemenea, poți să eviți atacurile prin mutarea orasului în timp ce un atac este în desfășurare.Aminteste-ti, totuși, că un oraș poate fi mutat o dată la fiecare 12 ore, acest lucru rămâne neschimbat.


  ◘ [Imbunatatire] Acum este posibil să activezii modul de vacanță în timp ce esti atacat.Dacă se procedează astfel, atacurile existente vor continua ca de obicei chiar și după intrarea în modul de vacanță, iar protecția va fi aplicată numai noilor atacuri.


  ◘ [Imbunanatire] Când spionajul eșuează și o luptă are loc ca urmare a acestui lucru, atacatorul (jucătorul care a încercat să spioneze) nu va mai putea să provoace daune în această bătălie.Cu alte cuvinte, în cazul în care spionajul eșuează, vei avea numai daune, si nu vei mai putea ataca ''victima'' din nou.


  ◘ [Imbunatatire] Acum puteți dezactiva un jucător din chat selectând "Blocheaza" în profilul său.Blocarea unui jucător va bloca simultan mesajele private și mesajele de chat.


  ◘ [Imbunatatire] Fusul orar este acum detectat automat și nu setat implicit la "Europa / Berlin" (numai noile înregistrări).


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Problema care facea ca membrii unui trib să apară în lista de membri, cand ei nu mai faceau parte din trib.


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Etichetele de pe harta lumii actualizează starea actuală în timp real (dacă un jucător intră / iese din modul de vacanță sau este banat / debanat, această informație nu mai rămâne în urmă pe harta lumii, este afișată așa cum se întâmplă)


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Protecția de 12 ore dupa atac se aplică acum în cazul atacurilor care au loc și după eșecuri de spionaj.


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Modul Pacific (steagul alb) este acum imediat dezactivat instant dacă ataci un alt jucător în timp ce îl folosești (adică modul pacific este aplicat numai până când ataci din nou).


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Activarea modului de vacanță necesită acum ca nici o trupa să nu fie staționata în Tambo-ul altor jucatori (nu mai poți intra în modul vacanță în timp ce iti împarți trupele).


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Când părăsesti un trib, trupele din Tambo sunt acum retrase automat.Nu va mai fi posibil să găzduiesti trupele unui jucator daca acesta a parasit tribul din care amandoi faceati parte.


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Numele orașelor vor avea acum o cerință minimă de 3 caractere, la fel ca numele jucătorilor sau tribului.


  ◘ [Rezolvarea unei erori] În serverele cu setări de pace (în prezent, Edzna, Nakumal și Sayil), regula de protecție de 12 ore se aplică acum de la cel mai slab la cel mai puternic jucător (spre deosebire de aplicația numai de la cei mai puternici la cei mai slabi).


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Coordonatele din fereastra pentru comenzi unitati se afiseaza acum corect dacă fereastra era deja deschisă atunci când ai facut click pe pictograma hărții globale.


  Speram ca vei aprecia ce vei gasi. Schimbarile sunt acum live pe serverul nostru de testare beta https://beta.tentlan.com/ , și esti desigur invitat să te alături pentru a ne ajuta să le testam.În următoarele câteva zile, vom imbunatati pas cu pas toate serverele din toate țările. Urmareste aceasta postare pentru a afla când aceste modificari se produc si pe serverul tau.


  Spune-ne mereu opinia ta, sunetm mereu bucurosi sa primim pareri. Ca intotdeauna , pentru orice problema de logare sau intrebare referitoare la joc , te asteptam sa ne contactezi la https://support@lionmoon.com .  Distractie placuta !  Echipa Ta Tentlan! :)