Új Nemzetközi „Szuper Barbár” Szerver érkezik március 26–án

 • Üdv Ahau harcosok,


  Elérkezett az ideje az új és második „Szuper Barbár” szervernek a Nakumal szerver után, aminek a neve Yaxuna! A barbár falvak, amiket már ismertek és szerettek, teljesen át lettek alakítva itt! Ezek a barbár falvak véletlenszerűen generálódnak a barbár szinteknek megfelelően , ellentétben a megszokott barbár falvakkal, amik a jellemző csapatokkal és nyersanyaggal rendelkeztek eddig! A Yaxuna szerver március 26-án 17 CET idő szerint indul:


  MI IS EZ?
  A Yaxuna szerveren a barbár falvak, amiket kémkedtek vagy támadtok, véletlenszerűen lesznek feltöltve csapatokkal és nyersanyaggal, és nem lesznek egyformák! Persze nem kell valami vad dologra gondolni, mint például egy millió Ek Chuan 2 kakaóval, de éppen elég változatosak ahhoz, hogy ne legyen két egyforma barbár falu! Sok fajta csapatösszetétellel és nyersanyaggal fognak rendelkezni minden szintű játékos számára!


  MI A CÉL?
  Mint tapasztalt játékosok tudjátok, hogy amikor elértetek egy barbár falu legyőzésének szintjére, akkor csak egy kis stratégiát kell belevinni a játékba és a megszokott csapatmennyiséggel, legkevesebb veszteséggel ki tudjátok rabolni a kiválasztott barbárt. Ezután már csak ezt a stratégiát kell követnetek, és folyton így támadni az elért szintű barbárokat. Az új, érkező Yaxuna szerveren, a barbárok legyőzése arról fog szólni, hogy minél kevesebb veszteséggel nagyobb nyersanyagot rabolva tudjatok győzni, úgy, hogy közben a barbár falvak összetétel mindig változni fog! Lehet, hogy néhány faluban sok lesz a sereg és kevés a nyersanyag, de találtok majd olyan falut is, ahol sok lesz a nyersanyag és kevés a csapat, amit le kell győzni, sőt néhány szerencsés még találhat olyan barbár települést is, ahol Nahual és / vagy Amazon harcos is megbújik!
  Röviden: ez egyben egy új kihívás és lehetőség is, hiszen a legjobbak, akik nyitott szemmel járnak, és jó taktikával választják ki a barbár falvakat, sokkal gyorsabban fognak fejlődni és erősödni!


  Nem utolsó sorban a szerver tulajdonságai:


  • Négyszeres sebességű szerver, építés, kutatás, csapat toborzás és mozgás a megszokotthoz képest.


  • Az erős/gyenge játékos védelem dupla pontnál már aktiválódik, nem a megszokott 10 szeresnél!


  • Minden legyőzött város védelme 12 órán át tart, a pontoktól függetlenül, (a megszokott 75% szabállyal ellentétben)


  • Kevesebb kukorica felhasználás a sétáltatásra


  • 12 óránként 5 barbár támadási lehetősége naponta (összesen 10 ingyen barbár támadás naponta) :!:


  Az új YAXUNA szerver március 26-án 17.00 kor tárja ki kapuit előttetek!


  Adjatok egy esélyt magatoknak és a legújabb szervernek, meggyőződésünk, hogy nem fogtok csalódni!


  Várjuk véleményeteket és visszajelzésiteket


  Sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk nektek!


  A ti Tentlan csapatotok