misiune spionaj

 • i think i found the translation; romanian


  misiune spionaj cum o pot face
  Espionage mission how one can make :S


  0. i ussed freetranslation to translate hopefully it will work
  0. I ussed freetranslation să traduceţi sperăm că va lucra


  1. search for a city you wanna spy on
  1. Căutare pentru un oras vrei sa spioneze


  2. click on the city
  2. Faceţi clic pe oraş


  3. click on the eye icon with the text spy
  3. Faceţi clic pe pictograma de ochi cu textul spion


  4. a screen apears and select the number of spies you wanna send
  4. Un ecran prelungească respectivul şi selectaţi numărul de spioni vrei trimite


  5. press send and the mission is started
  5. Apăsaţi trimiteţi şi misiunea este pornit

 • - Cum pot spiona alți jucători sau barbari?
  Du-te la harta lumii și faceți clic pe imaginea orașului pe care doriți să spioneze. Acest lucru se va deschide un meniu cu diferite opțiuni, una dintre ele este "Spion":
  <-Apasa aici
  Un click pe pictograma Spion aduce o fereastră cu o prezentare generală a tuturor unităților staționate în orașul tău. Selectați spionii și introduceți cantitatea de spioni pe care doriți să trimiteți:
  <-Apasa aici
  Și apăsați butonul "Trimite trupe", pentru a începe misiunea de spionaj.


  - Ceea ce este important pentru o misiune de spionaj de succes?
  Există mai mulți factori care definesc rezultatul fiecărei misiuni de spionaj:


  1) Diferența nivelurilor de spionaj a doi jucători
  În general, cu cât nivelul acestei tehnologii este mai mare, cu atât mai bine: jucătorii cu un nivel ridicat de spionaj au șanse mai bune de a primi un raport de spionaj despre adversarii lor.


  2) Cantitatea de spioni fiind trimisă într-o misiune de spionaj:
  Prin trimiterea mai multor spioni, puteți încerca să facă pentru o diferență între nivelurile de spionaj al tau și al adversarul tău. Cu cât mai mare diferență, cu atât mai multi spioni ai avea nevoie pentru a trimite. Cu toate acestea, dacă trimiteți prea mulți spioni, ei pot fi cu ușurință detectate și interceptat de către adversarul tău. Din contra: dacă nu trimite destui spioni, s-ar putea să nu fie în măsură să primească un raport detaliat de spionaj. Păstrarea în vedere acest, încearcă să găsească echilibrul între cantitatea de spioni care urmează să fie trimise, iar nivelul de spionaj al adversarului.


  3) trupe în oraș țintă: mai multe trupe sunt staționate în oraș țintă, cu atât mai probabil este că spionii tăi pot fi interceptați.  - Care sunt factorii care determină cât de mult informațiile pe care le pot primi despre adversarul meu?
  Cantitatea de informații obținute și vizibile în raportul de spionaj depinde de:


  1) diferența nivelurile de spionaj de ambii jucători și cantitatea de spioni trimisi. Rețineți că nivelul mai ridicat de spionaj al adversarului, mai multe spionii trebuie să fie trimisi, astfel încât să puteți primi un raport detaliat de spionaj.  - Am primit un raport de spionaj, dar acesta nu conține nici o informație. De ce?
  Aceasta înseamnă că, deși încercarea de spionaj a fost de succes, succesul misiunii presupune doar că spionii nu au fost interceptati în orașul echipei adverse. Faptul că nu a reușit să obțină informații înseamnă un nivel de spionaj al adversarului a fost mai mare decât al tau, sau că tu nu ai trimis destui spioni.  - Dacă Spionez pe un alt jucător, vor fi întotdeauna informați cu privire la o tentativă de spionaj?
  Da, adversarul va primi întotdeauna o notificare cu privire la o încercare. Ar trebui să vină la o luptă între spionii dumneavoastră și apărarea în orașul adversarului, ambii jucători vor primi, de asemenea, un raport de luptă.  - Am trimis spioni într-o misiune de spionaj, cum pot afla mai multe despre rezultatul ei?
  În cazul în care tentativa de spionaj a avut succes, veți primi un raport de spionaj în caseta de e-mail în joc. În plus, veți primi o notificare cu privire la rezultatul misiunii de spionaj:
  http://prntscr.com/dgns5s


  în acest caz, adversarul tău va primi următoarea notificare:  În cazul în care tentativa de spionaj nu a avut succes, și anume dacă spionii tăi au fost interceptate în orașul adversarului, o luptă între spionii dumneavoastră și apărarea că orașul va avea loc, în cazul în care vei primi un raport de luptă în loc de un raport de spionaj, și ca urmare a notificării:  - Ai încercat să spionezi un alt jucător, dar au fost detectati spionii mei și o luptă a avut loc. Mi-ar primi un raport de spionaj doar la fel?
  În cazul în care spionii tăi câștigă bătălia, sau în cazul în care "scapa" din batalie, atunci veți primi un raport de spionaj. În cazul în care spionii își pierd lupta, nu vei primi nici un raport de spionaj.

  Gândeşte-te mult înainte de a spune sau de a face ceva; căci nu vei avea libertatea de a revoca spusele sau faptele tale.