Cristalele Bacabs

 • Cristalele Bacabs


  De mult timp înainte ca lumea noastră să fie creată, a existat o altă lume, lumea primitivă, așa cum a fost numit apoi, Zeul Itzamna, Creatorul, a creat cerul și plasat Bacabs, cei cinci giganți, fii ai săi, să țină cerul, astfel încât să nu ar trebui să cadă în jos pe pământ. Fiecare dintre Bacabs a fost onorat cu o amuletă, un cristal misterios, pentru fiecare frate într-o culoare specială, care erau verzi, galben, alb, albastru și roșu, iar aceste culori au fost pentru fiecare substanță creată. Toate elementele păreau să co-existe în armonie unii cu alții, pînă într-o zi cand zeul Oxlahuntiku, care era extrem de gelos de muncă a creației lui Itzamna, lasa sentimentele sale mai bune pentru el. Într-un criza de furie, a pus voința sa la distrugerea lumii primitiva si de a crea propria sa lume, o lume mai bună. O astfel de de zeu furios era Oxlahuntiku în furia lui, ca o furtună extraordinară a căzut peste cer, și chiar Bacabs nu au putut face nimic împotriva distrugerii aduse asupra lui. În cazul în care Bacabs nu mai putea rezista pe cer, au lansat brațele jos și au fugit pentru viața lor. Atunci când încearcă să scape de mânia lui Oxlahuntiku, care a fost stabilit la distrugerea tuturor din creațiile lui Itzamna, și-au pierdut cristalele lor prețioase. Ei au zburat afară, în mii de bucăți mici, iar după potop s-au constatat, din nou, în noua lume a Oxlahuntiku. Se spune că aceste cristale pierdute nu pot fi distruse, și că ei încă mai există, chiar și în lumea noastră ...

  Bine ati venit la evenimentul Cristalele Bacabs ;) Pe durata acestui eveniment, veți avea șansa de a recruta Amazon Warriors și Nahual al Amazonului, precum invoca și valorifica puterea sărbătorilor Kantepec și Oracle.


  Despre ce e vorba?


  Pe parcursul evenimentului, vom avea cinci noi resurse: cristale roșii, albastre, verde, galben și alb. Vom permite un nou inventar de cristal pentru a stoca și conta cristalele, accesibile în orice moment de pe butonul de pe imaginea generală principală:  Iar inventarul arată astfel:  Aceste cristale vor fi găsite în satele barbare. Fiecare sat barbar va avea o sumă care variază între unu și trei cristale, indiferent de locație sau de nivelul. Fiecare cristal nu este egal, cu toate acestea, unele sunt mai ușor de găsit decât altele, cristalul rosu fiind cel mai frecvent și cel alb cel mai rar. Dacă ați jefuit un sat barbar cu succes, și atâta timp cât un alt jucător nu le-a găsit înainte, veți vedea recompensa în raportul de luptă în felul următor:  Și ele se vor alătura inventarului dvs. imediat. Păstrați în minte următoarele:

  • Nu poți să spionezi ce cristale are un sat barbar în avans. Este o dată ce vezi recompensa în raportul de luptă când vei afla ce cristalele a avut satul barbar.
  • Fiecare sat barbar are cristale doar o singură dată; adică, dacă tu sau un alt jucator le ia, nu veți găsi mai multe cristale în același sat din nou.
  • Inventarul dvs. de cristal este distribuit în toate orașele voastre, cu alte cuvinte, toate cristalele vor fi disponibile din orice oraș.
  • Ca și în cazul pietre de chihlimbar, nu puteți schimba sau muta cristalele, și nici nu pot alți jucători să le jefuiască.

  În cele din urmă, și numai în timpul evenimentului, Războinicii Amazonului, nahuals vor fi disponibile în schimbul unor cantități diferite de cristale:  Colectează cristalele necesare pentru a fi în măsură să recrutați sau să îi invocați !


  Nahuals sau Razboinici Amazoni ?


  Dați-mi voie să vă prezint ceea ce sunt și ceea ce fac ei, deoarece nu am vorbit despre asta;)


  Nahuals


  Grație abilităților lor clarvazatori supranaturale, Nahuals va permite sa spionați activitatea trupelor orașelor adversarilor ". Odată ce ați recrutat un nahual, selectați-l în fereastra de ordine de unități, pentru a alege misiunea "Spy", și trimite-l sa spioneze. Ca și în cazul misiunilor de spionaj obișnuite, atunci când nahual ajunge la destinație, veți primi un raport, doar de data aceasta va cuprinde mișcările orașului de intrare și de ieșire a trupelor:  Este important să se țină cont de următoarele:

  • Detaliile cu privire la trupele în mișcare care includ Nahuals în rândurile lor vor fi vizibile în rapoartele de activitate numai în cazul în care cantitatea de Nahuals trimis să cerceteze este mai mare decât Nahuals în trupe în mișcare. În caz contrar, va fi afișată numai originea și destinația, dar nici o informație cu privire la calendarul sau numărul de unități sau resurse.


   Exemplu: să presupunem că aveți două trupe în mișcare care își încetează activitatea din orașul principal, trupe A și trupe B. Troop A are 2 lăncierii și 2 arcași, trupa B are 3 jaguari și 2 Nahuals. În cazul în care un adversar trimite un nahual la orașul principal pentru a spiona activitatea, pe raportul de spionaj de trupe A va fi pe deplin vizibile, dar trupe B vor fi ascunse. În acest scenariu, numai în cazul în care adversarul a trimis 3 nahuals ar vedea detaliile trupelor B.

  • Odată ce un nahual își îndeplinește misiunea, el nu se va întoarce înapoi la trupele tale. Acest lucru înseamnă că nahuals sunt doar o singură utilizare, iar pentru fiecare nou raport de un nou nahual trebuie să fie recrutați.
  • Spionează activitatea trupelor care nu se întâmplă în tăcere, adversarul se va vedea nahuals apropie orașul său și el va primi o notificare cu privire la nahuals care a fost descoperit în orașul său.
  • Toate resursele și unitățile din cadrul fiecărei misiuni de trupe sunt vizibile în rapoartele de activitate, indiferent de nivelul lor.
  • Doar activitatea de trupe specifice orașul spionat vor fi raportate în raportul de activitate, nu întreaga activitate de trupe a adversarului. De exemplu, în cazul în care adversarul are de ieșire trupe din orașul A, iar cele două trupe de intrare către oraș B, dacă ar fi să trimită un nahual în orașul B, pentru un raport, doar cele două trupe de intrare către B vor fi vizibile în raportul de activitate , nu o ieșire de la A.
  • Ca și în cazul războinici amazon, această unitate de comutatoare părți în cazul în care pierzi o luptă cu nahuals în rândurile tale ca apărător.

  Sărbătoarea Kantepec


  O dată activa,Sărbătoarea Kantepec va permite trupelor să se deplaseze fără o cheltuială în porumb, de conducere în mod eficient costul de porumb la zero, indiferent de destinația sau dimensiunea trupelor. Acest lucru poate fi in mod deosebit la îndemână pentru a muta trupele mari pe distanțe lungi, în cazul în care costurile de porumb sunt de obicei mult prea mari pentru a face acel lucru practic. Efectul se aplică numai în timp ce sărbătoarea este activă (15 minute fără elemente Kauil), și se aplică în mod automat la trimiterea unei trupe prin fereastra ordine de unități ca de obicei:  Vă rugăm să rețineți că, pentru a beneficia de efect, doar timpul de începere a problemelor de ordine. Cu alte cuvinte, nu este relevant dacă timpul de deplasare este mai lung decât întregul efectele de sărbătoare, atâta timp cât va trimite trupe în timp ce sărbătoarea este activă.


  Sărbătoarea Oracle


  Odată ce această sărbătoare este activă și pentru o perioadă limitată de timp (15 minute, fără elemente Kauil), "timpul de ultima on-line" informații ale fiecărui jucător vor deveni disponibile. Cu alte cuvinte, pe durata sărbătorii veți putea să știe dacă un jucător este on-line și activă sau nu, iar când a fost ultima dată când au fost on-line. Aceasta informație va fi vizibil în fiecare profil de respectivul jucător. Fără a sărbătorii veți vedea în mod normal, acest lucru:  Întrucât, odată cu sărbătoarea oracolului, partea care spune "(ascuns)" este descoperit:  Warriors Amazon


  Un veteran și unitatea de bine cunoscut în Tentlan, Amazon Warriors va fi recrutabil în timpul evenimentului prin cristale, ceea ce le va face mai ușor de obtinut. Această unitate servește un rol strategic în timpul luptei, așa cum se poate ajuta în jos de unități, cum ar fi șamani sau quipucamayoc, altfel protejate împotriva deteriorării de către alte unități de sprijin, de multe ori în mod substanțial în schimbare rezultatul unei lupte. Puteți găsi mai multe informații despre rolul acestei unități în ghidul nostru sistem de luptă.


  ~~~


  Și asta este tot, multumesc pentru lectura! Sperăm să vă placă și bucurați-vă de eveniment :)


  Distrați-vă,


  Echipa ta Tentlan


  ------


  Thank you OkyDoky93 for the translation of this guide :)