FAQ - 8.1. Trimiterea de trupe la alți jucători: transfer de sprijin și trupe

 • - Cum pot trimite trupe la un alt jucător?
  Există două opțiuni la dispoziție: puteți trimite sprijin (în cazul în care vă păstrați controlul asupra și "dreptul de proprietate" asupra trupelor), sau a transfera trupe (care este aceeași ca și donație de trupe sau cadou de trupe).


  a) Sprijin


  - Cum pot sprijini un alt jucător?
  Pentru a trimite un sprijin pentru orașul altui jucător, trebuie să utilizați "apăra aliat" opțiune: du-te la harta lumii, selectați orașul jucător pe care doriți să sprijine și selectați "Defend aliat", fie prin harta lumii sau ordinele de deplasare fereastră:  Și apoi continuați să completați unitățile dvs. în mod normal pentru orice altă ordine, iar apoi apăsați butonul "Trimite trupe":  Odată ce trupa ajunge în oraș, se va găsi în mod automat adăpostul Tambo al prietenului tău și să rămână în poziția de luptă până nu v-a fi rechemat sau trimis înapoi.


  - Cum pot să îmi amintesc trupele mele?
  Du-te la clădirea Tambo, faceți clic pe tab-ul "trupele mele" și apăsați pe butonul de rechemare: de a face acest lucru, trupele staționate la tambo-urile altor jucători se vor întoarce acasă.


  - Care sunt cerințele pentru trimiterea de suport prin Tambo?
  - Ambii jucători trebuie să fie în același trib;
  - Ambii jucători trebuie să aibă o structură Tambo în orașele lor;
  - Beneficiarul trebuie să aibă loc suficient în construirea lor Tambo.


  - Care este diferența dintre suportul și transferul de trupe?
  Atunci când trimite suport (făcând clic pe pictograma "apăra aliat"), vă păstrați controlul deplin asupra trupelor tale în timp ce acestea sunt în afara staționate orașul tău, și anume:


  - Trupele vor rămâne în "posesia" ta, tu nu le donezi, doar tu "le inchiriezi" ei/lui de ceva timp;
  - Puteți monitoriza starea trupelor tale prin Tambo, și modul în care aliatul tău folosește trupele tale în orice moment;
  - În cazul în care trupele au fost trimise pentru a ataca o țintă, dar nu sunteți de acord cu ea, vă puteți retrage trupele oricând înainte ca trupele sa fi lovit ținta (anulând astfel atacul);
  - Nu vei pierde puncte care vă oferă unitățile în timp ce staționate în afara orașului la tambos alți jucători;
  - Vă puteți aminti trupele oricând prin apăsarea butonului de rechemare în clădirea Tambo.


  Când se transferă trupe către un alt jucător, ai donat practic trupele, ceea ce este echivalent cu daruri de trupe.
  Făcând acest lucru, va pierde controlul asupra trupelor trasferate, ei încetează să mai fie ai tai, iar tu îi poti primi înapoi doar în cazul în care celălalt jucător este de acord să le trimită înapoi.
  De asemenea, prin transferarea trupelor transferați "dreptul de proprietate" către un alt jucător, care va fi luată în considerare în ceea ce privește scorurile: scorul dvs. va merge în jos pentru suma de puncte pe care o transferați este din valoare, în timp ce scorul destinatarului ar merge în mod exact, pentru aceeași cantitate de puncte.


  ----


  Thank you OkyDoky93 for the translation of this part :)

 • b) Transfer de trupe


  - Ce se întâmplă cu trupele mele, dacă le-am transfera la un alt jucător?
  Tu ai donat trupe pentru acel jucător, cu alte cuvinte, i-ai oferit un cadou.


  - Am trimis trupe (transferate) către un alt jucător, cum le pot recupera?
  Dacă transferați trupe către un alt jucător, puteți obține doar trupele înapoi în cazul în care acel jucător le întoarce la tine.


  - Când are sens să folosească opțiunea de transfer de trupe?
  Prin transfer de trupe este foarte util pentru trimiterea de trupe între orașe proprii. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru trimiterea de trupe la alți jucători, de exemplu, în cazul în care prietenul tău pierde trupe într-o luptă și pe care doriți să-l ajuti cu trupe.


  Rețineți că, dacă transferați trupe către un alt jucător, vei fi doar posibilitatea de a le obține înapoi în cazul în care celălalt jucător le întoarce la tine. Din acest motiv, se recomandă să utilizați această opțiune numai dacă ați clarificat cu celălalt jucător cum te trupele înapoi. În caz contrar, foarte probabil că nu le mai vedeți niciodată.


  - Cum pot transfera trupe la un alt jucător?
  Pentru a transfera trupe către un alt jucător, du-te la harta lumii și faceți clic pe orașul pe care doriți să trimită trupe la. În mod alternativ, dacă știți coordonatele orașului în cauză, puteți să le introduceți în meniul coordonate în colțul din stânga scăzut al hărții mondiale:  Un click pe imaginea orașului va afișa mai multe opțiuni, cum ar fi "spion", "atac", etc Trebuie să selectați opțiunea "transfer de trupe":  Un click pe butonul de "transfer de trupe", se va deschide o fereastră cu o prezentare generală a tuturor trupelor staționate în oraș. Selectați unitatea pe care doriți să le transferați și apăsați pe butonul "Trimite trupe".
  Sugestie: dacă aveți nevoie pentru a transfera trupe către un alt jucător doar pentru "trupe de transfer" Quest, ar fi de ajuns dacă ai trimite doar o singură unitate (de exemplu, un lăncier holcan).


  - Care sunt cerințele pentru transferarea trupelor către un alt jucător?

  • Un nivel de Jaguar Temple 5 în ambele orașe - a destinatarului și a expeditorului.
  • Trebuie să aveți suficient porumb în orașul tău, în scopul de a plăti pentru misiune. Ratele de (din porumb), pentru fiecare unitate sunt afișate în Templu Jaguar.
  • În cazul în care un jucător dorește să ajute un alt jucător cu trupe folosind opțiunea "trupele de transfer", se aplică următoarele:

  beneficiarul trebuie să fie în măsură să recruteze aceste unități de către ei înșiși. De exemplu, dacă doriți să transferați Arcasi Holcani către un alt jucător, aceștia trebuie să fie în măsură să recruteze această unitate pe cont propriu, cel puțin într-unul din orașele lor. Altfel, unitățile nu pot fi transferate.


  ___


  Thank you OkyDoky93 for the translation of this part :)