Reguli de joc

 • Reguli de joc


  Ultima actualizare: 27 iulie 2016


  Preamble


  Aceste Reguli de joc reglementează utilizarea jocului on-line Tentlan .Regulile se aplică tuturor jucătorilor în mod egal, pentru a se asigura echilibrul jocului. Prin înregistrarea unui cont în joc, jucătorul este obligat să respecte aceste reguli. Vă rugăm să rețineți că este responsabilitatea jucătorului de a fi informeat despre regulile și să se conformeze acestora. Necunoașterea normelor nu scuză pe nimeni de la care acestea trebuie respectate.


  § 1. Contul de joc


  a) ) Fiecare jucător are voie să aibă doar un singur cont pe serverul de joc (lumea joc) în Tentlan. Fiecare cont este de a fi jucat numai pentru beneficiul propriu. Conturile care există numai în beneficiul altor conturi, pot fi excluse definitiv,banate permanent.


  b) Doi sau mai mulți jucători le sunt permis partajarea conexiunii la internet sau de a juca din același PC, atâta timp cât fiecare jucător joacă doar ei lui / propriu, și atâta timp cât un singur cont nu este utilizat în beneficiul celuilalt cont.


  c) Fiecare cont poate fi jucat de un singur jucător, la numai un moment dat. Folosirea unui singur cont de mai mult de un jucător este interzisă, inclusiv orice utilizare temporară a aceluiași cont de mai mult de un jucător. Singura excepție de la această regulă este cont de siiter, a se vedea §1d.


  d) În timp ce un jucator e absent din joc, fiecarui jucător este permis să aibă contul lui / ei urmărit de către un alt jucător ( "Cont de zi"), cu condiția ca această perioadă să nu depășească 10 zile consecutive și nu se va procesa decât o dată la fiecare 30 de zile. Nici o permisiune specială din partea echipei de suport nu este acceptata. În niciun caz nu este sitter permis să obțină nici un beneficiu din contul de el / ei , nici pentru ea contul său / propriu, nici pentru orice alt cont, altul decât contul de el / ei . Proprietarul contului este responsabil pentru sitter lui / ei.


  e) Orice activități comerciale cu conturi nu sunt permise. Prin urmare, este interzisă de a vinde conturi sau părți ale acestora, pentru a cumpăra sau de a le oferi în orice alt mod în scopuri comerciale.


  §2. Comunicare


  a) Pentru a se asigura mediu de joc amiabil și plăcut, jucătorii sunt obligati să se trateze respectuos reciproc și membrii echipei de suport cu respect, și să rămână tolerant și politicos atunci când comunică între ei.


  b) Nu sunt permise:
  - Orice fel de extremă politic, pornografic, ofensator, rasist, defăimător și conținut similar,
  - Trimiterea de spam, scrisori in lant, posta link-uri de publicitate,
  - Insultarea alți jucători, folosind vocabularul obscen și vulgar,
  - Orice intenții de extorcare, constrângere și / sau amenințări, privitor la viața reală,
  - Imitarea oricărui membru al echipei de suport, inclusiv utilizarea numelor și a avatarelor, semnături etc.,


  De fiecare dată când utilizați chat-ul de joc, pe forum, trimiterea de mesaje în joc, incarcarea imaginilor, editarea player-ul și descrieri ale profilului trib și numele (nume de jucători, nume de trib, nume de orașe, etc.), sau ori de câte ori folosind orice alte funcții de joc. Echipa de suport va determina dacă comportamentul în fiecare caz particular este în conformitate cu regulile enumerate mai sus, și să aplice sancțiunile corespunzătoare în consecință.


  c) Nu este permis să publice corespondența privată (mesaje personale, discuții personale) fără un consimțământ explicit al tuturor participanților, inclusiv orice comunicare cu membrii echipei de suport.


  d) Comportamentul necorespunzator fata de membrii echipei de sprijin, utilizarea abuzivă a butonului de raport și a sistemului de bilete, poate avea ca rezultat egal la sancțiuni.


  e) Limba oficială a acestei versiuni joc este limba Romana. Acesta se referă la jocul în sine, pentru toate site-urile sale web, chat-ul, și pe forum. Folosirea altor limbi, ori de câte ori folosind mijloacele de comunicare sau pe forum sau joc, nu este permis.


  § 3. Utilizarea Bug


  a) Exploatarea oricăror erori / bug-uri în sistemul de joc în scopul de a obține un avantaj nedrept este strict interzisă. Fiecare jucător este obligat să comunice eventualele erori critice pe care le are cunoștință de către echipa de suport.


  b) Orice fel de manipulare și interferenta cu sistemul de joc, precum și generarea de trafic inutil este interzisă. De asemenea, este interzisă utilizarea roboților, automate sau programe sau scripturi semi-automate, care pot activa și / sau exploata anumite funcții în sistemul de joc.


  § 4. Modul de joc obstacol


  Nu este permis cu bună știință și în mod deliberat să împiedice alți jucători să acceseze jocul, sau de a împiedica în mod substanțial gameplay-ul lor, de exemplu, prin trimiterea unei cantități mari și neproporțională de atacuri / misiuni de spionaj, sau prin orice alt mijloc care au drept rezultat o piedică substanțială sau imposibilitatea de a încărca și / sau de a folosi software-ul jocului. Echipa de sprijin va determina, în fiecare caz în parte, dacă modul de joc obstacol a avut loc, și să aplice sancțiuni în cazul în care este necesar.


  § 5. Pushing


  a) Utilizarea unuia sau a mai multor conturi cu scopul unic de a avansarea progresului unui alt cont ( "Pushing"), este interzisă. Acesta este cazul în care un singur cont primește în mod regulat și în mod repetat trupe și / sau resurse din alte conturi (e), astfel ca aceste transferuri au loc în principal în mod unilateral în beneficiul contului/conturilor fiind pushing sau sunt extrem de dezechilibrat în favoarea unor astfel de conturi.


  b) Transferuri unice sau ocazionale de trupe / resurse între membrii tribului colegi pentru a ajuta reciproc, precum și transferuri de trupe pentru acțiuni comune (atacuri comune, apărare, etc.) ale membrilor tribului, atâta timp cât astfel de transferuri nu apar în mod regulat și în mod unilateral în beneficiul aceluiași cont, nu sunt considerate ca fiind de pushing.


  § 6. Încălcarea regulilor de joc


  a) Orice încălcare a regulilor de joc pot fi sancționate cu sancțiuni, variind de la o interdicție temporară de joc sau un chat mute, până la un ban joc permanent. Echipa de suport nu este obligată să dea un avertisment înainte cand jucătorul a încălcat normele. În funcție de gravitatea fiecărui caz în parte, echipa de suport va decide asupra sancțiunilor corespunzătoare, în fiecare caz particular.


  b) În cazuri specifice, justificate în mod corespunzător, chiar dacă în astfel de cazuri nu sunt menționate în mod explicit în aceste reguli, echipa de sprijin își rezervă dreptul de a interveni și de a aplica sancțiuni în cazul în care este necesar.


  § 7. Ajustarea regulilor de joc


  Echipa Tentlan își rezervă dreptul de a ajusta normele în orice moment, mai ales în cazul în care unele părți ale jocului vor fost schimbate. Jucătorul este recomandat să se păstreze informat cu privire la stadiul actual al regulilor de joc, care sunt de obicei anunțate pe forumul oficial al Tentlan.