Posts by Chastiana

  Salutare Ahai!


  În acest weekend vă oferim ceva pentru a planifica noi strategii de luptă : de Vineri 15 Dec. ora 01:00 până Luni 18 Dec , ora 00:59, Arcasul Holca va avea dublu (+ 100%) din puterea lui obișnuită și Razboinicul Vultur va avea dublu (100%) din rezistenta lui obisnuita. Ca o reîmprospătare rapidă, puterea determină cât de multă pagubă provoacă unitatea în luptă, în timp ce rezistența definește cât de mult poate suferi o unitate înainte de a ceda în fața inamicului. Ce faceți cu aceste stimulente depinde de voi !


  Distractie placuta si nu uitati sa profitati de eveniment !


  Echipa Tentlan ;)

  Dragă Ahau !  O nouă șansă pentru cucerirea pașnică sosește în Tentlan: Joi 14 decembrie 17:00 noul server internațional de pace Sayil va începe! Serverele de pace oferă mai multă protecție, mai puține atacuri, recuperare completă după bătălii, viteză sporită și multe altele, facilitând astfel supraviețuirea și prosperitatea. Vei avea totuși nevoie să fii un strateg bun pentru a te ridica in top 8) Lista completă a caracteristicilor o ai afisată mai jos:


  - Server de viteză X4, constructie, cercetare, recrutare și călătorie de 4X fata de viteza obișnuită.


  - Protecția fata de jucătorii mai puternici se va activa la depasirea de 2x sau mai mult a punctajului (în loc de 10x obișnuit).


  - Atunci când un adversar mai puternic decât tine învinge orașul tău, orașul respectiv va fi întotdeauna protejat timp de 12 ore de acest adversar (spre deosebire de aplicarea doar atunci când diferența de scor este de 25% sau mai mare).


  - Rata de supraviețuire 100%, toate unitățile înfrânte în luptă vor supraviețui și vor fi trimise la Templul Itzamna în toate cazurile (spre deosebire de rata obișnuită de supraviețuire de 8-15%).


  - Clădirile și cercetările vor acorda de două ori valoarea obișnuită a punctelor.


  - Evenimentul Cristalele Bacab aflat deja în desfășurare se va aplica si acestui server de la început.


  Sayil sosește joia viitoare, în aproximativ 5 zile de la data acestui post, la ora 17:00. Mult noroc tuturor! Sperăm că vă veți bucura de ceea ce veți găsi. Ca întotdeauna, nu ezita să ne spui ce crezi ! Sa auzim de bine !


  Echipa ta Tentlan :)

  all your progress can't be transfered :) you have to start all over again like everyone else , also.. you can play on both servers with no restrictions

  Dragi Ahai!


  Este vremea din nou sa ne bucuram de Cristalele Bacab! Acest eveniment consta in gasirea de Cristale misterioase si de diverse culori in


  satele barbare pe care le atacati. Dupa colecatarea lor , cat mai multe cu putinta , vor putea fii transformate , fie in Luptatori Amazoni


  sau Nahuali , fie pentru festinele Kantepec sau Oracolului.


  Cristalele se vor reactiva din data de 1 Decembrie 2017 pana in data de 7 Ianuarie 2018. Mai multe detalii gasiti la linkul :


  Cristalele Bacabs


  Distractie placuta si nu ezitati sa atacati barbarii zilnic !


  Echipa Tentlan !

  Draga Ahau,


  Ai nevoie de pietre Amber ptr. o asezare noua ? Atunci avem vesti bune ptr. tine: Weekendul acesta - de Vineri ora 01:00 pana Luni ora 01:00, ai sansa de 50% sa gasesti piatra Amber in toate satele barbare pe care le ataci, desigur in primul sat de barbari pe care il ataci vei gasii piatra Amber.


  Distractie placuta , si asigura-te ca nu le pierzi!


  Echipa Tentlan

  Draga Ahau,


  Este timpul să mergem la distanță în acest sfârșit de săptămână, deoarece de la vineri 17 Noiembrie ora 01:00 până Luni 20 NOiembrie 00:59 toate misiunile noi de transport de trupe vor avea nevoie de jumătate din costurile obișnuite de porumb!(sau, cu alte cuvinte, unitățile vor necesita 50% mai puțin porumb în călătorii). Trimite-ți trupele mai departe decât oricând pe hartă sau pur și simplu muta-ti trupele numeroase cu ușurință! Acest eveniment se va aplica numai misiunilor noi, astfel încât trupele care deja se afla in misiuni nu vor avea costurile reduse.


  Distractie placuta si asigura-te ca profiti de eveniment!


  Echipa ta Tentlan

  Draga Ahau,


  Daca planuiesti un atac masiv in weekendul acesta, ai noroc, deoarece de Vineri 10 Noiembrie ora 01:01 pana Luni 13 Noiembrie , toate unitatile ranite si care pot fii vindecate dupa lupte, se vor intoarce din lupta direct vindecate fara a mai fii necesara vindecarea lor in Templul Itzamna.


  Amintim ca acest eveniment nu va afecta in nici un fel numarul trupelor ranite in lupte, doar te scuteste de vindecarea lor in Templul Itzamna. Pentru a creste numarul de supravietutori, toate elementele din Magazin, sectiunea Razboi pot fii folosite ca de obicei.


  Distractie placuta si asigura-te ca profiti de eveniment!  Echipa Tentlan!

  Dragi Ahai,


  Va ganditi sa va imputerniciti armata? Weekendul acesta este ideal pentru asta, deoarece de Vineri 3 Noiembrie ora 00:59 pana Luni 6 Noiembrie ora 00:59 timpul de antrenare al oricarei unitati se injumatateste, aceasta se aplica doar comenzilor noi de recrutare ale trupelor, comenzile anterioare vor fii anulate pentru a putea profita de eveniment.


  Distractie placuta si nu ezitati sa profitati de eveniment!  Echipa Tentlan

  Draga Ahau,


  Daca timpul de constructie al cladirilor dureaza prea multe ore sau chiar zile, weekendul acesta ai noroc, deoarece de Vineri 20 Octombrie ora 01:00 pana Luni 23 Octombrie ora 00:59, toate cladirile aflate in constructie vor avea nevoie doar de jumatatea timpului uzual ca sa fie completate (in alta ordine de idei, constructiile se vor finaliza cu 50% mai repede).


  Acest eveniment se adreseaza doar dezvoltarii cladirilor noi nu si celor aflate deja in constructie care vor putea fii anulate si repornite pentru a putea beneficia de eveniment.


  Distractie placuta, si nu ezita sa beneficiezi de eveniment!  Echipa ta Tentlan :thumbup: