Трансферът на войски

  • Скъпи Ахау,


    В Тентлан предстои основна промяна:
    Основна промяна идва в Tentlan: На 12-ти Септември 23:59 CEST, Трансферът на войски /Подаряването/ ще бъде окончателно деактивиран за всички. Вместо това Тамбо-то ще продължи да бъде на разположение всякакъв вид офанзивно и отбранително сътрудничество, както е в момента в международния мирен сървър Едзна (и както и в Едзна, прехвърлянето на армия между вашите градове ще продължи да бъде активно). На определената дата промяната ще се активира на всички езици и сървъри едновременно, включително международните сървъри и военния сървър Теночтитлан.


    Настояваме да направите необходимата подготовка преди тази дата. Моля да разберете, че след промяната няма да бъде възможно прехвърлянето или подаряването на армия, а ако прехвърлите войска на някого на 12-ти Септември, той няма да може да ви я върне на 13-ти. Така че, моля ви, не забравяйте да върнете всички войски, които не са ваши, обратно към техните собственици преди това.


    Не забравяйте също, че ако не успеете да върнете войските, които не са ваши преди съответната дата, това най-вероятно ще доведе до блокиране на вашия акаунт за "пушинг" (тъй като вече няма да можете да ги върнете)



    Разбираме, че тази промяна няма да бъде приета радушно от всички, но искрено вярваме, че това е най-доброто за Тентлан, и в дългосрочен план смятаме, че по този начин играта ще стане по-забавна и по-справедлива. Надяваме се, че ще дадете шанс на тази промяна и може би ще се научите да я харесвате. От наша страна ще продължим да се стремим да направим най-добрия Тентлан, който можем.


    Екипът на Тенлан




    ----
    Thank you Petitobg for translating this post :)