Fejlesztési Javaslat- Építési térkép

  • Üdvözlet a Tentlan fórumnak s fórumozóinak!


    Volna nekem egy fejlesztési javaslatom. Jó volna egy Építési Térkép, amin be van jelölve az épületek "térképe", ami mutatja hogy melyik épülethez melyik másik szükséges hanyadik szinten, avagy milyen kutatások stb... és ami megmutatja hogy milyen nyersanyagból és mennyit kér, minden megépíthető szintjén. Amivel könnyedén ki lehet igazodni az infrastruktúra fejlesztésében, valamint a nyersanyag költségeket előre számításba lehetne venni, hogy a játékosok terveik szerint gazdálkodhassanak erőforrásaikból. Idézek egy témát:


    Üdv. Feltűnt,hogy a játék elején nem igazán van jelölve sehol,hogy a borostyánkő a Tzolkin keréken kívül másra is jó lenne.Még azon belül a Súgóban is csak a pörgetésre való használatáról van szó. Semmi figyelemfelhívás,hogy a borostyánkőre szüksége lehet a későbbiekben a falvak alapításához. Szegény kezdő játékos, vagy régről visszatért egyed meghökkenve veszi majd észre és ezért csúszik majd 2-3 napot az új falu alapításával. :) Ezen kellene javítani , valami kis szöveges figyelmeztetést, vagy megerősítést kérni a Tzolkin kerék pörgetésénél ,melyben leírja,hogy új falvak alapításához szüksége lesz még rá azték barátunknak. :) Köszönöm. :)


    Többek között ez is egy ok arra, hogy a játékosok előre számításba vehessék az épületeik leendő építési/fejlesztési költségeit. Ezt a térképet persze át lehetne vinni az egységek és kutatások szintjére is, hogy egy "családfához" hasonlatos szerkezetű útmutatóval tájékozódhassunk a Tentlanban esedékes és eljövendő fejlesztésekről.


    Az idézetem a "Borostyánkő" c. topicból származik, sairey írása, és teljesen egyetértek vele, én is csúsztam sajnos az első városalapításommal emiatt pár napot, és bár ez nem egy versenyjáték, szerintem nagyon is sokat számít.

    "Halld Ősi Bölcsességemet" :

    Szeretem a répát nyusz-nyusz ^^ !