Panaszkönyv

 • Panaszt teszek a Tentlan nevű játék ellen, még akkor is, ha nem kapok rá választ, ahogy itt tulajdonképpen semmire sincs válasz, csak ígéretek, hogy majd "rákérdezek".


  Hogyan lehetséges az, hogy elküldöm támadni az összes katonát egy barbár falura, lenullázva az összes egységet, elvitetem otthonról az összes nyersanyagot, ezzel próbálva menteni amim van egy rám irányított támadás ellen, s annak ellenére, hogy mindenből nulla maradt, mégis meghalt 616 íjászom? Nem néztem félre, nem maradtak otthon véletlenül sem, ezek a kifogások szóba sem jöhetnek, ellenőriztem. Szeretnék valamiféle elfogadható választ kapni az esetemre! Chat-en érdeklődtem, senki másnak nem volt még hasonló "élménye".


  A választ előre is köszönöm!

 • Hihetetelen! Más bugok is előfordultak már ebben a játékban, de ez az egysíkú és önző válasz jellemez téged, és a játékot!


  Kösz a semmit, undorító, hogy valaki segítséget kér, elmondja, hogy mit tapasztal, és akkor még én vagyok, aki hibázott! Pedig pontosan leírtam, hogy az, amit írtál, az nem volt, nem hagytam otthon a 606 íjászt! Inkább azon igyekezhetnél, hogy játszható, és élvezhető legyen a játék, a leírások meglegyenek, a supporhoz végre lehetne magyar menü. Ehh, kár is tépni a klavit!
  Nem fogok költeni egy kinyomot ...-t se a játékra, mert nagyon ergya ez így.

 • Én csak azt tudom leírni, amit a játék fejlesztői mondtak nekem, miután megnézték mi történt. Sajnálom hogy ez neked nem megfelelő...

 • DaN ugye tisztában vagy vele, hogy a játék úgynevezett fejlesztőcsapata valójában számunkra nem létezik, mert majd 1 éves pályafutása alatt a játéknak, semmit nem mutattak fel? Jó ideje nagyon sok minden ígérgetve van, de fejlődés nincs. Ennyire használhatatlan és semmit mondó fejlesztőgárdája szerintem egyetlen játéknak se volt.


  Engem az is meglepne, ha kiderülne, hogy nem csak 1-2 ember van az egész játék mögött, akik most szépen ülnek a kis hátsójukon és várják a minimálisan befele folyó pénzt.


  Melody ne tessék idegesnek lenni, sajnos már régen bebizonyosodott, hogy a fejlesztők le se tojják a játékosok véleményét és lótúrót se csinálnak. Fel szoktam jönni szinte napi szinten, hogy hátha van változás, de nulla és ez így is marad, amíg világszerte sötét emberek ölnek pénzt, egy amúgy bukott játékba. De nem véletlenül ez a játékosszám... Persze elszórakozni el lehet vele, ha éppen nagyon nem talál semmit az ember, néha én is gondolkozok rajta, hogy visszatérek, csak a poén végett. :D