Предстоящо! Актуализации Февруари 2018

 • Предстоящо! Актуализации Февруари 2018


  НОВО


  Здравейте, скъпи Ахау!


  Съвсем скоро предстои нова актуализация в Тентлан! Слушахме много внимателно вашите предложения и оплаквания този път и направихме редица промени и подобрения, които според нас ще отговорят на много от вашите притеснения и в крайна сметка ще направят Тентлан по-добра. Ето какво предстои:


  [Характеристика] Съществено увеличение на честотата на обновяване на варварските селища. Варварските селища от всички нива ще се регенерират много по-често през деня.


  [Характеристика] Вече е възможно да преместите града си /със съответните кодекси/ дори, докато ви атакуват. Това означава, че другите играчи вече не могат да ви блокират да премествате градовете си по всяко време, както и че можете да избегнете атаки, като преместите града си, докато атаката е в ход. Не забравяйте обаче, че един град може да бъде преместен само веднъж на всеки 12 часа - това остава непроменено.


  [Характеристика] Вече е възможно да активирате режим Ваканция, докато ви атакуват. Ако това бъде направено, съществуващите атаки /атака/ към градовете ви ще продължат, както обикновено, дори след като влезете в режим Ваканция, а защитата ще се прилага само при нови атаки.


  [Характеристика] Когато шпионаж се провали и в резултат на това се случи битка, нападателят /играчът, който се опитва да шпионира/ вече няма да може да причини щети в тази битка. С други думи, ако шпионажът ви не успее, само вие ще понесете щети, но няма да се борите в отговор.

  [Характеристика] Вече можете да "заглушите"/ изключите играч от чата, като изберете опция "Блокирай" в профила му. Блокирането на играча ще блокира личните съобщения и съобщенията в чата.


  [Характеристика] Часовата зона вече се засича автоматично, а не се настройва по подразбиране на "Европа/Берлин" /само за нови играчи/.


  [Поправка] Коригиран е проблемът, при който стари членове на племето се появяваха в списъка с членове, въпреки че вече не са такива.


  [Поправка] Етикетите в картата на света вече актуализират състоянието на играчите в реално време - ако даден играч активира/ деактивира режим Ваканция или му е била наложена/ отменена забрана за игра (Бан), тази информация вече не се появява със забавяне в картата на света, а се вижда в момента, в който се случва промяната.


  [Поправка] 12-часовата защита на града срещу атаки вече се прилага и по отношение на атаки, които са се случили в резултат на неуспешен шпионаж.


  [Поправка] Мирният режим (Бял флаг) вече се загубва незабавно, ако докато сте в него атакувате друг играч /т.е. Мирният режим важи само до момента, в който не атакувате отново/.


  [Поправка] Активирането на режим Ваканция сега изисква да нямате настанени армии в Тамбо на други хора /вече не можете да влезете в режим Ваканция, докато споделяте войските си/.


  [Поправка] Когато напуснете племето, войските в Тамбо се отзовават автоматично. Вече няма да е възможно да държите в Тамбото си войските на даден играч, след като този играч напусне племето ви.


  [Поправка] Имената на градовете вече ще трябва да се състоят от минимум 3 знака, подобно на имената на играчи или племена.


  [Поправка] В мирните сървъри /в момента това са Edzna, Nakumal и Sayil/ правилото за 12-часова защита вече се прилага и от по-слабия към по-силния играч /за разлика от прилагането му до сега само от по-силните към по-слабите/.


  [Поправка] Координатите в прозореца за Започване на военна мисия вече се актуализират правилно, ако прозорецът е бил предварително отворен, когато кликнете върху иконите на световната карта.  Надяваме се, че ще харесате направените промени. В момента те са активни в нашия тестов бета сървър beta testing server и разбира се, всички вие сте поканени да ни помогнете в тестването им. През следващите няколко дни ще ги пускаме бавно във всички сървъри и държави. Следвайте тази тема, за да разберете кога актуализациите ще навлязат в сървъра ви.


  Кажете ни какво мислите, винаги сме щастливи да получим обратна връзка. Както винаги, за всякакви въпроси или проблеми с профила си, помнете, че можете да се свържете с нас по всяко време чрез нашия имейл за поддръжка.


  Кажете ни какво мислите, ние винаги се радваме да получим обратна връзка. Както винаги, за всякакви въпроси или проблеми с вашия профил, можете да се свържете с нас чрез нашия имейл support@lionmoon.com по всяко време.  Забавлявайте се,
  Вашият Тентлан Екип