Javaslatok, ötletek

 • Sziasztok,


  Nekem ami nagyon hiányzik az a zene, lehetne 2-3 vagy több melódia, valami gagyi pánsíp is jó, csak legyen vmi, Ytube tele van velük:)


  A chat az szerintem jó, végre magyarul és működik.


  A térkép az egyelőre elég gyengére (sok pocsolya, pár kavics és kivágott erdők) sikeredett és most itt nem a grafikára gondolok, hanem hogy nem kreatív és eléggé egysíkú. Hol vannak a nagy folyók, sűrű dzsungelek?


  Lehetnének különböző barlangok, sűrű dzsungel, vagy hasonló helyek ahol küldetéseket lehetne teljesíteni, egyedül vagy csapattal, ezekért természetesen jutalom járna, vagy vmi speckó pont, ékszer, kő, jaguár fog, amivel már lehetne a törzsek között versenyezni kinek van több. És nem az számítana hányan vannak egy törzsben, hanem, hogy milyen aktívak, vagy éppen mennyire erős, leleményes az a pár ember a csapatból. Lehetnének napi küldetések, vagy heti, havi eventek.


  Illetve a törzsek létszáma limitálva lehetne max 10 főben pl. sokkal izgibb lenne a játék, most egyelőre ennyi, ha eszembe jut vmi még írok:)

 • Nekem olyan gondom akadt párszor, hogy félre kattintással felesleges dolgokra költöttem el a türkizt pl: 4 perces kémkedésnek a felezésére. Szeretném ha az ilyen "balesetek" elkerülésére lenne egy olyan opció, hogy a rendszer rákérdezzen, hogy valóban akarok-e türkizt költeni egy adott dologra. Köszönöm

 • Nem lehet egységet visszahívni. Amint megérkezett a célvárosba, onnantól ahhoz a városhoz tartozik. Ott fogyaszt, és annak a városnak a tulaja irányítja. Csak ő képes visszaküldeni.

 • Kösz, ez komoly visszaélésekre ad lehetőséget. Ha valakit a Törzsből támadnak és a Törzs többi tagja támogatást küld, akkor az aki kapta a támogatást úgy dönt, hogy nem küldi vissza, így gyártás nélkül jelentős katonai erőre tehet szert, s aki áldozott rá és bizalommal segített a másiknak, az ráfaragott.
  Szerintem ezzzel azt lehet elérni, hogy aki egyszer evvel a problémával szembe kerül, soha többet nem fog senkinek segíteni. Nem hinném, hogy ez lenne a legjobb megoldás.

 • Apcika erre nincs semmilyen esély, ugyani nem tudsz megmozdítani egy akkora sereget, mivel nem lesz elég kukoricád hozzá... Már most is borzalmas árakon mozgatható a sereg.

 • Sziasztok!


  Szeretném megkérni a fejlesztőket, hogy azon játékosoknak, akiknek a játék nem nyerte meg a tetszését vagy bármilyen más ok miatt abba szeretnék hagyni a tentlant legyen lehetőségük az accjuk törlésére.
  Pillanatnyilag sehol nem találom a törlés lehetőséget. Ha van ilyen akkor kérlek írjátok meg, hogy hol.


  Köszönöm!


  Tildi

 • Apró ötlet: Lehetnének apróbb célok amiket el kell érni a feladatokon kívül amiért jópofa jutalmakat is lehetne kapni, gondolom nem új amit írni fogok senkinek: pl. győzz le 10 egységet, 500-at, 1000-et 100000-et stb. és minél nagyobb eredményt érsz el annál jobb/több jutalmat kapsz, illetve lehetne "kitüntetéseket" kapni ezekért az elért eredményekért, amiket ki lehetne rakni a profilra kicsit feldobva azt.

 • A fejlesztők olvassák egyáltalán ezt a fórumot? Vagy csak úgy létrehozták és baromira nem foglalkoznak azzal amiket mi ide írunk?
  Tegnap kérdeztem, hogy hogy lehet törölni a felhasználót, még nem kaptam rá választ ... Ennél még a travian multihunterek is gyorsabbak :D
  Lehet be kellene regelnem még 10 accot és akkor törölnek multizásért vagy még akkor se, hanem örülnek a 10 új játékosnak?


 • A Supportra írt üzenetben kérheted a törlést.


  Ne aggódj, törölni azt tudnak. :D Viszont valóban siralmas a játék támogatása a fejlesztői oldalról. Sehol egy aktív admin, vagy modi, vagy bármi.


  Sajnos elég sok egyéb dolog is van amit tenni kell - a fordítás javítása, a Support kérdések megvélaszolása - így nem jut mindig elég idő mindenre. De ami késik nem múlik :P

 • Köszi, akkor most már csak a Support elérhetőségét kérném. Játékon belül is lehet írni neki vagy csak emailban?

 • Egy újabb ötlet: Mivel az üzenetek áttekinthetetlenek + hamar törlésre kerülnek, így jó lenne egy támadást segítő rendszer. A 12 órás védelem a támadó játékostól nagyon korrekt, de támadó részről nagyon bele lehet kavarodni, merre járt mikor. Szóval kellene egy rendszer ami jegyzi a legutóbbi tevékenységeket egy adott várossal kapcsolatban pl: mikor kémkedtem, támadtam, esetleg küldtem támogatást, nyersanyagot (ha nagyon részletesek akarunk lenni). Gondolom nem új amit mondok, igen a travián is alkalmazza ezt, itt ugyan máshogy működik a térkép, de itt is kivitelezhető lenne szerintem. Köszi