Kémkedés

 • Sziasztok,


  Szeretnék érdeklődni arról, hogy mégis milyen logika mentén megy a kémkedés. Ugyanis az, hogy számít a kutatási szint, az elküldött kémek száma és a célpont egységszáma/kémszáma, csak egy dolog.


  Eddig ez nagyjából rendben is volt, meg működött is, de a mai nap folyamán ez a rendszer összeomlott.


  Kémkedtem egy várost 20 kémmel sikertelenül. Majd elküldtem 5-öt és sikerrel jártam. A városban 5 kém volt, és 120 egység. A két kémkedés között pusztán 6 perc telt el, kétlem, hogy a játékos különösebben aktív lett volna. Ha mégis és nem volt senki a városban, az első kémkedés alkalmával, akkor is sikerrel kellett volna járnom, ugyanis többször történt már meg, hogy üres, vagy csak 5 kémmel rendelkező egyént kémleltem ki 20-al.


  A mai napig nem volt sikertelen kémkedésem és nem az zavar, hogy nem sikerült, mert benne van a pakliban. A probléma az, hogy fogalma sincs senkinek róla, hogy mi alapján sikeres és sikertelen egy kémkedés. Teljes random generáltnak tűnik az egész pár fix szabállyal párosítva.

 • Minden bizonnyal van benne rendszer, csak új játék új kihívások alapon gondolom magunknak kell tesztelni, hogyan lehet könnyen és jól kémkedni.


  Engem csak az zavar, ha látom hogy jön a kémkedés, az úgy izgalmasabb lenne, ha titokban lehetne tartani, illetve ha kikémlelnek csak annyit lássak, hogy valaki kikémlelt, vagy ha közel azonos a kémkedési szint, akkor más egyéb adatot, no meg még azt is bele lehetne csempészni, hogy a kémeket elkapják és adnak ki információt a saját falujukról/városukról. Ne legyen ennyire monoton, hogy vagy sikerrel jársz vagy lebuksz és meghal mind csatában. Az se lenne rossz ha nem csatajelentést kapnék ha lebuknak a kémek, mert elég nehezen különíthetőek el így a jelentések.

 • A második felével egyetértek, valóban jó lenne pár finomítás a kémrendszerben. Azt én is nevetségesnek tartom, hogy látom, hogy jönnek a kémek, még torony nélkül is. Utána persze, legyen rá esély, de addig... Milyen kém az már, akiről két héttel érkezés előtt tudják, hogy jönni fog? :D


  Viszont a van benne rendszert hajtogatja mindenki, de valójában eddig nem vettem észre, hogy igazán lenne.

 • Ezért tesztelünk és tesztelünk szorgosan ahogy csak bírjuk erővel, aztán valaki rájön, és 500 türkiz üti majd a markát :thumbup:

 • A kémkedés és a játék kapcsolatában az is furcsa , hogy a kémek ha sikeresek, akkor látják a tejes nyersanyag készletedet, azt is ami a BARLANGBAN VAN.
  Nem túl logikus hogy a kémek látják, hiszen ha tudják mi van a barlangban azt is tudják hol van , tehát kirabolható !
  Jobb lenne egy olyan változtatás hogy ami a a barlangban van azt a kém nem látja.