Ponthatár szerinti támadás korlátozása

  • Sajnos minél sürgősebben kéne egy korlátozást be iktatni a játékba mert 20000 ponttal rendelkező játékos esélyt nem adva darálja le a 3000 pontos játékost és ezzel abba is hagyja a játékot mert nincsen esélye. ?(

  • Hiába korlátozod mégjobban,ha valaki fejlődik akkor seperc alatt eléri mondjuk a 4000pontot és akkor megint támadhatja.Persze addig is "védett" a nagyobbak ellen. Lehetne 10%-ról 20%-ra emelni mondjuk a pontok közti támadás korlátozását.(Mert hogy jelenleg is van ilyen,hogy a pontod 10%-ánál kevesebb pontost nem is támadhatsz. Amúgy meg 12órán(Kb) belül csak 1x tud támadni. Minden utána érkező támadást pedig úgyis visszaküld csata nélkül tapasztalataim szerint. Én például még régebben egy 1000pontos inaktívot támadtam ,gondoltam küldök utána még 4 rablót ami leszedi a nyersit, aztán az első támadás mikor beért csata volt, nyereség hozott nyersit stb. A többi 4-nél meg azt írta ki,hogy "Az ellenfél túl gyenge, nem került sor csatára" És kidobott kukorica volt.

  • Aktivitás kérdése minden, hogy védekezz, nem ponthatár, mivel még nincs épület romboló egység, így ennek nincs is értelme ilyen védelemről beszélni, ha törzsbe vagy be tudnak védeni.

  • A föld alatti barlang kapacitását viszont növelhetnék a jelenlegi 5x-re, azt támogatnám, az némi segítség lehet az újrakezdéshez.