• Hello! Unfortunately our hungarian speaker support representative DaN has been busy lately, but our team is still here, for any urgent questions please write us in english to support@lionmoon.com and we will help you. Thanks and sorry for the inconvenience!

 • Rendszer üzenet" Vegye fel a kapcsolatot a supporttal",kb olyan küldj smst a Marsra,majd válaszolnak...Kamu az egész oldal


  Egy nem rég induló játéknál mire vártál?


  Eleinte nem lesz 10 team tag nyelvenként, hogy minden kívánságod teljesülhessen.


  Mivel nem egy régi játékról van szó, így eleinte ugyancsak "alapjaiban" van meg az egyes rendszerek kiépítése, ami napról napra változhat, fejlődhet. Addig míg nem voltál ott, ahol ők és nem csinálod azt nap, mint nap, amit ők (az irodában, a supporton, stb), addig nem igazán tudod átérezni a munkájuk mivoltát.

 • tavaly októberben indult a játék nem 2 hete...


  Én egy 20010 előttről induló játéknál vagyok admin és van belelátásom a dolgokba. Hidd el, nem csak úgy ukkmukk és lesz egy teljesen önműködő játék, tehát nem 1-2-re lesznek frissítések, stb.


  De látom, te is egy olyan típusú ember vagy, hogy hiába lehet írni kész tényeket, úgy is azt hiszel, amit te akarsz. :)


  Én ezzel befejeztem a témát. :)

 • Írtam én egy szót is a fejlesztésekről ? Kérlek olvasd el és értelmezd amit írtam,ráadásul 2 hónapja írtam! Akkor azt nehezményeztem,hogy nincs admin a játékba ,vágod ? :) Szóval ha már vannak szabályok a játékban alap,hogy legyen admin,de ismétlem 2 hónapja írtam, te meg most újoncként belépsz és reagálsz rá :D És nem azt hiszem amit akarok hanem amit látok :)