SEİBALDA İLK ASMA KİLİT SAVAŞI :DDD
-
-
hakan abi eline sağlık sen olmasan işim zordu valla amazonlarımız hayırlı olsun bize :DD
-
canımsın:D
ellerine sağlık muhteşem ötesi bir savaş, denilecek tek kelime var KOCAMAN TEBRİKLER, bence server da da bir ilk olsa gerek:D
Arkadaşa toparlanmasında başarılar dilerim, geçmiş olsun
-
Nicely done...
-
ilk degil cambaza bir saniyelik ARA girisler yapmistim.tebrikler
-
cambaz döneminde nahualmı vardı oflu ?
-
oflum nasıl ilk değil:DDD yahu bir gösterin kilit savaşı nerde olmuş baktım foruma ama bulamadım..
-
nahualle degil bana saldiriyordu. surekli casusluyordu askeri gelirken bende 1sn Kala destekle dagitmistim. oyunda degilmisim gibi birkac kez olduktan sonra altta yaziyordu oflum oyundamisin diye asker gondermeye cekiniyordu.foruma atmadim bnmkide nahualsiz
-
-
natasha - seibal server turco
-
natasha - seibal server turco
araceli no entiendo, algo no esta bien, tu escribes en rumano y el server es turco XD, otra cosa y el idioma? yo no entiendo nada de nada y esta permitido jugar alla?
PD: explicate tia que coño es eso de rumano y turco o tu traduciras lo dudo
-
me equivoque de idioma
pe pe perro juguemos ya hable con tu benefactor jaaa
-
nahualle degil bana saldiriyordu. surekli casusluyordu askeri gelirken bende 1sn Kala destekle dagitmistim. oyunda degilmisim gibi birkac kez olduktan sonra altta yaziyordu oflum oyundamisin diye asker gondermeye cekiniyordu.foruma atmadim bnmkide nahualsiz
şimdi mehmet namı değer oflu kardeşim senin yaptığın savaşın adı kilit olmaz çünki 2 ihtimalli bir savaştır sana saldıran düşmanının askeri 1-2 saniye kala geri cekme şansı vardır ve senin bütün emeğin boşa gider burda paylaşılan savaşta ise saldırılan kişinin hamle hakkı yoktur onlıne bıle olsa bu yüzden adı kilittir saygılar
-
ogame de oynamamış bu oflum kardeşim:D gezegene geri dönen birlikleri kilitlerdik 10 yıl evvelden bahsediyorum.
oflum kilit bu kilit yani lock arapçada söylim قفل savunanın kaçırma ihtimali yok. yok bana saldırıyordu da yok casus atıyordu filan diyorsun bir de oyundamısın diye mesaj atıyormuş:DD komedi yaaa diyelim mesaj attı ne olacak? çekiniyormuş:D
yahu bizimkinde adam oyunda, bağıra bağıra geliyoruz adam istesede o birlikleri kaçıramaz bana oyundamısın yazsa ya da ben yazsam ne olacak:DD ya sen bu oyunu hiç bilmiyorsun ya da yok yok sen hakkatenbilmiyorsun başka bir cevap olamaz buna.
Tam aksine telant tarihinde ilk gerçekleşen bir savaş için saygı duymanız gerekirken komik bir yorum da bulunmuşsun neyse o da olacak tabi ben de senin yorumuna saygı duyuyorum ama gülüyorumda:D