SAVAŞ İLANI (TSK) VE (OLY) artık savaş halindedir
-
-
Parası ile delikanlılık yapan parası bitince ne yapacak acaba :)20 online lı oyun için 50 tl basmış erkek gibi savaşmak yemeyince sonrada savaş halindeymiş. küçücük bir akarsu birikintisinde kral olma çabanız acınası
-
yokmu 50 liran sende bas ezik onlıne iken asker kacıramıyorsun maden kacıramıyorsun şurayada bir nokta koyalım 20 oyuncunun oldugu yer bırılerının emeklerıyle hazırlamıs saygı gosterıp katkıda bulunmak gerek yapım bu dogamda bedavacılık yok senin gibi
-
ne askerı ne kacırmasından bahsediyorsun delıkanlı ben oyunu bıraktım sadece forumda gorunce garıpsedım sızın sacma delıkanlılıgınız 50 lıraya gıt bı yemek ye aılenın karnını doyur buraya harcayıp boş delıkanlılık yapma
-
kendini buraya böyle paylaşımlar yaparak ezikleme 50 lıra nedır la sefılmısın sen
bu kadar büyütüyorsun
-
baya zoruna gitmiş anlaşılan senin hesap numarası verde sadaka nıyetıne yollayayım sanada insanlık gör bizden
-
mahmut hesap no ver güzelim
Kemal eline sağlık kardeşim, arkadaşa yapılanmasında başarılar diyeceğim ama zor ya bu saatten sonra mimlendi..
-
Senın 50 tle kalmadık kardeş 1 haftaya gorurum 50 tller sızı kurtarabılecek mı bakalım
3-5 caylağa delıknalılık yapıosunuz aklınızca zavallılar
-
yavv he hee bize zavallı diyen dangalağa bak tek yapabildiğin 50 lira muhabbeti a.k. eziği hadi git kumda oyna sen