Támogató egységek

 • A kérdésem az lenne, hogy a Sámán és a Kipukamajok a jelenlegi formájukban mire vannak? Ugyanis nevetségesen sok kell belőlük, amit egyáltalán nem éri meg se legyártani, se megmozdítani a térképen. Az 1 harcosra szükséges 10-10 segítő igencsak irreális mindenféle szempontból... Jelenleg a harcmezőn 2 harcos harcol egymással míg 40 ember kántál és ugrál. Azért ez elég abszurd. Várható valamilyen átalakítás ezeket az egységeket illetően?

 • A kipuk és a sámánok elvileg majd a nagyobb egységekkel (amiből kevesebb kell)tehát sasharcos, Ek Chuak -al együtt érik majd meg. Tehát ha támadásba küldesz majd még melléjük sok kisebb egységet is ,az nyílván rontja az arányt és nem lesz maximális a bónusz,vagy jóval több majom és sámán kellene mellé ami meg már valóban nem érné meg.
  Ez persze függ az egység árától is(jelenleg még nem tudok róla információt) de ha 1 egység mellé 10-10 maki-sámán kell, és így is csak 30-30%ot erősítenek rajtuk,akkor az áruk nem árt ,ha az adott egység árának a 1,5%-ánál kevesebbe kerül darabja. Ha pont 1,5%-a akkor ugyanott vagyunk képzési költségben, mintha kiképeztél volna egy újabb egységet(ami szerintem jobban megérné,mert akkor küldhetsz mellette kisebb egységeket is),hacsak nem annyi előnye lenne,hogy jóval gyorsabban megvan(kiképzési idő). Konkrét adataim még sajnos nincsenek a nagyobb egységekről. (Gondolok a kiképzési költségekre és a kiképzési időhöz szükséges időre)


  (*Javítva. az egész egység erősségét csak 15-15%-al erősítik ügye összességében,mert csak akkor lesz 30%-al erőssebb az egység,ha az életét és az erősségét is növelik annyival. szóval így 3% helyett 1,5%-ának kéne lennie 1 sámán vagy kipumajom árának 1támadóegység árához képest. Ezek csak felvetések. Nem biztos információk. Még nem tartok ott.)


  Ami árakat megtudtam:
  Sámán: 9 obszi - 135 kakaó - 67 kukorica - 1 ember Majom: 67 obszi - 135 kakaó - 9 kukorica (állítólag. Nem tudom hanyas diplomácia szint mellett. Majd pár napon belül több infóm lesz)

 • Ne feledjük közben a sereg kukorica fogyasztását sem.Így se érdemes nagy sereget messzire indítani,hát még ha majd 10 majom is ugrabugrál minden egységünk körül.A szerver összes kukoricája nem lesz elég.