başlangıç paketi Chichen Itza

  • Yorum yapmayayım, kocaman tebrikler Kemal eline sağlık, arkadaşa yeniden yapılanmasında başarılar dilerim.



    Tekrar yazıyorum bilmeyenler için



    Türkler size dokunmadıkça siz de onlara sakın dokunmayın… Hz. Muhammed (s.a.v)

  • 500 okçu server başında ? Para ile delikanlılık yaptığını mı sanıyorsun ? ***** gibi savaşmak yemeyince basmış parayı parasıyla hava yapıyor :) Acınacak haldesın insan utanır da koymaz bile bunu ama ***** gibi savaşmak yemeyince ***** para basmış adam tutmuş :)


    Diğeri de Türklere dokunamyın diye ahkam kesiyor para yatırmadan yapsana bunu delikanlı :)

  • Sana yaptığım ? asker kaçırma ? neyin kafasını yaşıonuz la siz ? ben olymposdan degılım boş yere kasmayın kendinizi 1 haftaya ilk 3 içine girince sizi ezip ismimi o zaman öğrenirsiniz şimdi önden önden çaylaklar oynasın istiyorum 1 hafta içinde yurtdışından dönüyorum o zaman görüceksiniz kim kimi alırmış bulmussunuz 3-5 tane caylak genc hava atosunuz onlara 50 tl yatırıp :D

  • Konu tartışmanın uzamaması için kapatılmış ve hakaret ve küfür içerikli mesaj yazan oyunculara gerekli uyarılar verilmiştir.


    Lütfen forum kurallarına uygun bir şekilde forumu kullanalım.


    İyi Oyunlar




    @Mahmutnoktacom

    Lütfen forumda kullandığınız dile dikkat ediniz. Bu sizin 1. kural ihlalinizdir. 3. kural hesabınızda hesabınız 1 hafta süresince forumdan uzaklaştırılacaktır.



    @kemal

    yavv he hee bize zavallı diyen dangalağa bak tek yapabildiğin 50 lira muhabbeti a.k. eziği hadi git kumda oyna sen kendini acıklamamanın sebebi neyin korkusu acaba

    Lütfen forumda kullandığınız dile dikkat ediniz. Bu sizin 1. kural ihlalinizdir. 3. kural hesabınızda hesabınız 1 hafta süresince forumdan uzaklaştırılacaktır.

    Demons run when a good man goes to war
    Night will fall and drown the sun when a good man goes to war
    Friendship dies and true love lies
    Night will fall and the dark will rise when a good man goes to war