Végcél, avagy merre is tartunk

 • Sziasztok,


  Első körben lenne egy kérdésem, hogy van-e végcélja a játéknak, amiről még nem tudunk? Mert jelenleg mindannyian úgy látjuk, hogy nincsen, ami hosszú távon megöli majd az egészet, ezt pár helyen láttam már.


  Szerintem kellene kitűzni egy végcélt. Mondjuk minden szerver indulása után fél évvel el lehetne kezdeni építeni egy valami szép nagy maja piramist valahol a térképen. Persze ezeknek fix helye lenne, nem lehetne bárhová letenni.


  Az egészet úgy képzelném el, hogy leraknak a fejlesztők mondjuk 100 romot /ha jól tudom a térkép 1000*1000-es/, amit barbárok védenek. Persze olyan védőseregre gondolok, amit egy egész törzsnek kellene támadni ahhoz, hogy legyőzze őket. Ekkor maga a rom elfoglalttá változna. Ezek után el lehetne kezdeni építeni magát a piramist megfelelő mennyiségű nyersanyag odaszállításával. Lehetne mondjuk 10 szintje egy-egy ilyen piramisnak. Az első 10-es szintű piramis felépítése után a világra a regisztráció lezárulna, hiszen akkor már túl nagyok lennének a régiek és a kicsiknek értelmetlen lenne ilyen helyen kezdeni.


  A piramis az elfoglalás után is támadható lenne más törzsek által, így el is tudnák foglalni mások is. Úgy kellene megoldani, hogy amíg nincs meg 10-es az épület, addig bárki által foglalható, utána viszont úgymond az istenek a védelmük alá vennék és nem lehetne tovább támadni, csak olyan törzs által, aki szintén rendelkezik 10-es szintű piramissal, hogy az istenek egymással küzdjenek és ne a katonákat csapják agyon. :))


  Ez mondjuk bónuszokat adna a törzs minden tagjának. Akár ezt a részét össze is lehetne vonni a várostípusos javaslatommal, hogy a terület milyenségétől függően, a piramis milyen bónuszokból mennyit adna. Amennyiben egy törzs uralma alá kerülne minden piramis úgy a világ meghódítottnak tekinthető és bezárul, majd új indul helyette.

 • Mivel a játék az maya játék mayákra utaló piramist lehet berakni. Minden törzs megépíthetné saját maya piramisát a térképen melyet az ellenséges törzsek támadhatnak és az a szerver gyöztes vagy gyöztesek akik megtudják védeni a piramisukat.

 • Nézzetek bolondnak de én valahogy nem bánom ha nincs végcél, vagy csak később alakul ki. Elvégre itt ülök a játék előtt hosszú időn keresztül órákat vesz ez az életemből, aztán amikor vége van, akkor mi történik? Semmi. Ha lesz is végcél valami jó elhúzódó legyen, nekem nagyon bejött ilyen téren a TW2 is bár az falu foglalás szempontjából gyorsabb volt, de ott is volt szó valami Erődről amit egy klánnak kell majd építeni és másfél év alatt a közelébe nem jutott senki, de attól még tud izgalmas lenni a játék, mindenki fejlődék, harcolni kell hogy játékban maradj, olyan nem lesz hogy békében fejlődsz a végtelenségig!

 • Na most figyelj :D Én sem arra gondoltam, hogy te arra gondolsz, hogy legyen vége minél előbb, csak én arra gondoltam, hogy olyan jó sokáig tartson, mintha soha nem lenne vége. Király vagyok, nyelvtan 1-es 8)

 • Szerintem is jó ötlet az, hogy legyen végcélja egy szervernek, mert különben unalomba fullad a játék. Lehet vég nélkül ugyanazzal a pár emberrel küzdeni, és igazi csapatmunkát is lehet végezni, ezzel nyerve meg egy szervert. Egy csapatjátékban a legfontosabb az összetartás, és ez csak akkor valósulhat meg, ha van célja a játéknak. Ennek jelenleg nincs célja, csak egyszerűen vannak a játékosok, van aki kitartó, és akad aki nem, de a lényeg ugyan az, egy szerver előbb utóbb kihal. Lehet ezt akár érdekessé is tenni....

 • Úgy van az! ( megdörzsöli a bajuszát ) Itt az ideje egy tenyeres-talpas végcélnak, ami egyáltalán célt ad a játéknak! Tilzakozuuuunk! ^^

  "Halld Ősi Bölcsességemet" :

  Szeretem a répát nyusz-nyusz ^^ !