Kérdések, Információk

 • Üdv.Adott a topic lényege.
  Személy szerint engem most az érdekelne,hogy a játék első három napjában milyen volt a törzstagok korlátozása?Tehát,hogy már akkor is úgy volt,hogy alapból minden törzsben 100-vagy tudom is én mennyi- volt/van a maximális limit, vagy eleinte még a törzsi épülettől függött?
  Azért is érdekelne,mert azt az infót kaptam,hogy az elején még kellett és a 3.nap körül jött az a frissítés mikor már nem.Diplomáciai okokból érdekel a dolog. A jelenlegi játékra sok befolyása már nyilván nincs.

 • A helyzet a következő. Megtámadtam valakit, hoztam tőle nyersit aztán későbbiek folyamán 4000nyersanyagot küldött(küld) nekem xD Na most akkor erre hogy kell reagálni? Küldjem vissza vagy mi? És ha elkezd polomokat gyártani és egy komoly hadi lelkiterror alá vesz? És és és... szóval értitek. Gondolom vissza kéne küldenem majd,hogy ne legyen tápolás. Amíg csak 4k-t küld addig nincs gond... simán visszaküldöm.

 • Behódoltak.. Értékelned kellene :) Én is kaptam már egy adagot, amit először visszaküldtem, de jött megint, hát mondom nem erőszak a disznótól, bár többet nem volt rá példa.

 • Érdekelne,hogy ha egységküldésbe küldök valakinek nyersanyagot,azt ő megkapja? Csak mert sehol se írja ki a jelentésben,csak az egységek számát meg hogy honnan hova kerültek.


  (Közbe kiderült,hogy a szállított nyersanyagot is megkapja- megpróbáltam 2k kukoricával a kisfalummal és hozzácsapódott a többihez egységszállításnál is)

 • Láttam olyan játékosokat,akik elszürkült várossal voltak és a nevük mellett ott volt,hogy (inaktív) . Tőlük lehet nyersanyagot rabolni? Vagy ha egyszer elfogyott akkor nem termelnek?

 • Gondolom ez azért engedélyezett, már csak azért is, mert ha valaki 1 napig nincs, de nem akar vakációra menni mert az -2 nap, akkor ennyivel azért csak tudjuk segíteni szegény csórikámat, hogy ne hagyja ott az egész városa. Meg a + kukoricával nem juttatsz valakit előnyhöz. Max többet támad mint amennyit tudna, de ha nem küldesz neki kukoricát akkor nem támad ma, csak holnap. Aminek csak a kukorica szab határt 1 pillanatban az úgy is megtörténik majd, amint lesz rá elég.